Veelgestelde Vragen

Wat is het voordeel van online bestellen bij Blinqlab
We leveren snel tegen een heel scherp tarief. Je kan 24/7 online bestellen via je eigen account.
Kan ik ook op rekening betalen?
Ja, je kan bij ons op rekening betalen indien je een account hebt aanmaakt en het verzoek om op rekening te betalen geautoriseerd wordt. Het aanmaken van een account is alleen voorbehouden aan bij de KvK geregistreerde bedrijven. Indien je niet in aanmerking komt voor het betalen op rekening, kan je nog steeds gebruik maken van onze diensten. Je kan een opdracht direct betalen. Dat kan via iDeal of een eenmalige machtiging. Wanneer je een account hebt, kan je ook je klanten direct per email laten betalen. Aan het eind van het bestelproces krijg je de vraag of je de factuur door een ander wilt laten betalen. Indien je dat wenst, wordt gevraagd de gegevens van de betaler in te voeren. Deze krijgt per omgaande een email met betaaluitnodiging en een keurig gespecificeerde BTW-factuur. Zodra de betaling ontvangen is, wordt de opdracht vrijgegeven en gestart.
Welke servicelevels garanderen jullie?
Fotografie Contact binnen 1 werkdag Minimaal één afspraakmogelijkheid binnen 5 werkdagen Oplevering binnen 2 werkdagen Plattegronden Levering plattegrond binnen 2 werkdagen Correcties binnen 1 werkdag Digitale restyling Concept binnen 5 werkdagen Definitieve beelden 3 werkdagen na akkoord
Kan ik ook per automatische incasso betalen?
Het is mogelijk om per automatische incasso te betalen. Ben je een zakelijke klant? Dan garanderen we je structureel 10% korting op plattegronden die je via onze online bestelmodule plaatst indien je kiest voor doorlopende automatische incasso. We incasseren 14 dagen na factuurdatum zodat je zelf de controle houdt over de uitgaven. De korting vervalt indien je op grond van een actie of volumekorting al een hogere korting wordt toegekend. Door het machtigingsformulier in te vullen, te ondertekenen en per email of post te retourneren, meldt je je tot wederopzegging aan voor automatische incasso.
Moet ik als consument afstand doen van mijn herroepingsrecht?
Nee dat hoeft niet, maar voorkomt dat wij 14 dagen wachten met het starten van de opdracht. Dit geldt uitsluitend voor consumenten. U heeft als consument de wettelijke mogelijkheid een overeenkomst met ons zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende veertien dagen, ingaande de dag dat de overeenkomst is aangegaan (de dag dat de bestelling is geplaatst). Dit staat bekend als uw herroepingsrecht. Gezien onze service levels, willen wij graag direct starten met plannen, produceren en leveren van onze diensten en producten aan u. Dat is echter alleen mogelijk indien u expliciet afstand doet van uw herroepingsrecht. Daarom bieden we u tijdens het plaatsen van uw opdracht de mogelijkheid af te zien van uw herroepingsrecht. Tijdens het plaatsen van uw bestelling via ons bestelsysteem, stemt u er uitdrukkelijk mee in dat wij direct van start gaan met het leveren van onze dienst/ onze producten en verklaart u dat u afziet van uw herroepingsrecht indien de dienst/ het product volledig is uitgevoerd binnen de eerste 14 dagen. Wilt u geen afstand doen, dan kunnen bestellingen uitsluitend per email geplaatst worden en zullen wij niet eerder kunnen starten dan 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.
Waar moeten mijn tekeningen aan voldoen?
In principe kunnen wij vrijwel alle schetsen en tekeningen verwerken. Indien je echter gebruik wenst te maken van onze scherpe tarieven, dienen tekeningen die je wenst te laten omzetten te voldoen aan onze richtlijnen. Heb je afwijkende tekeningen of schetsen of verzoeken die niet passen binnen de 'standaard' bestelprocedure kan je direct contact met ons opnemen voor een offerte op maat.
Hoe verloopt het bestelproces voor funda plattegronden?
De procedure voor opdrachtverstrekking: 1. Je verstrekt ons een volledige opdracht (zie richtlijnen) 2. Wij sturen je een ontvangstbevestiging 3. Binnen 2 werkdagen ontvangt je van ons een email met een snelkoppeling naar de plattegrond 4. Je checkt de plattegrond en levert eventuele op- en aanmerkingen 5. Indien correcties moeten worden doorgevoerd doen we dit 6. Na akkoord leveren we de plattegronden als bestand aan tezamen met de factuur
Hoe kan ik mijn plattegrond uploaden naar funda?
Nadat wij de tekening of schets van de plattegrond hebben verwerkt en jouw goedkeuring hebben verkregen, zullen we je een bestand mailen. Dat bestand kan je via de funda Desk koppelen aan de presentatie van het object op funda. Indien je hulp nodig hebt met het koppelen van het plattegrond bestand kan je als makelaar contact opnemen met Customer Service. Wanneer je kiest voor de (gratis) uploadservice , zullen wij de producten, na akkoord, op funda plaatsen. Je dient deze nog wel zelf te bestellen en te koppelen aan het object. Ben je particulier, dan verwijzen wij je naar de makelaar voor het koppelen van de woningplattegrond aan jouw woningpresentatie.
In wat voor programma's tekenen jullie?
Drafting Factory tekent in diverse grafische programma's. De selectie van het tekenprogramma is afhankelijk van de opdrachtgever en de bestemming van de tekening. Voor de plattegronden op funda maken wij gebruik van de Floorplanner software. Voor visualisaties en 3D presentaties gebruiken we Cad, Google Sketchup en diverse andere 2D en 3D programma's.
Wat leveren jullie bij een bestelling van plattegronden?
Je levert tekeningen gescand aan. Ons eindproduct is een gedigitaliseerde tekening in het formaat van het tekensoftware programma waarvoor je gekozen heeft. Voor Floorplanner of funda is dat bijvoorbeeld een .fml bestand. Indien je een visualisatie of andersoortige tekening laat maken, leveren wij je altijd het digitale bestand en indien afgesproken de betreffende afbeeldingen. Bij het maken van de plattegrond hanteren wij deze tekenrichtlijnen. Bij het verstrekken van een tekenopdracht kunt je bijzondere wensen aangeven tijdens het bestelproces.
Wat als de tekening niet in één keer goed is?
Zodra wij klaar zijn met de tekening zullen wij altijd om goedkeuring vragen. Voor opdrachtgevers met een account doen wij dat via ons tekenportaal. Voor klanten die tegen direct betaling van onze tekenservice gebruikmaken zal dat per email geschieden. Indien je wijzigingen hebt naar aanleiding van onze oplevering, kan je deze doorgeven en zullen wij deze kosteloos verwerken totdat je akkoord geeft op de plattegrond.
Zijn er kosten verbonden aan wijzigingen op plattegronden?
Bij ons zijn wijzigingsrondes voor plattegronden gratis. Alleen wanneer je een plattegrond eerder hebt goedgekeurd, zullen wij kosten in rekening brengen voor het heropenen van het project.
Hoe verloopt het bestelproces voor fotografie?
Wanneer je fotografie bestelt neemt onze planning binnen één werkdag contact met je op voor het maken van een afspraak. De afspraak zal vaak al binnen vijf werkdagen plaatsvinden. Na de afspraak worden de foto’s binnen drie werkdagen opgeleverd
Kan ik een afspraak met de fotograaf annuleren?
Annuleren kan je doen door een email te sturen aan info@blinqlab.nl of door te bellen. Bij annuleren van de afspraak kunnen afhankelijk van het moment van annuleren kosten in rekening worden gebracht.
Wat als de digitale restyling niet in één keer goed is?
Bij digitale restylingen leveren wij eerst een concept op. Hierna is er één correctieronde voorzien. Correcties worden doorgevoerd en het definitieve beeld wordt daarna opgeleverd.
Prijzen excl. BTW © 2024 IZI Order